Sari la conținut

Rulota Knaus Sudwind anul 2005, din parc rulote second Germania pe care incerc sa o prezint in cateva randuri, este unul dintre cele mai lungi modele rulote fabricate de cei de la Knaus. Scriu unul dintre modele rulote Knaus, fiindca exista si alte model lung rulota, de exemplu Knaus 750 UDF, care atinge o lungime exterioara de 947 cm si care se fabrica incepand cu 2019. Am avut ocazia sa pozez si sa filmez acest model lung de rulota Knaus, fiind prezent intr-un parc rulote second hand de vanzare din Germania.

De ce am dorit sa prezint acest model rulota?
Existau doua astfel de rulote si chiar daca una se afla la ora de cosmetizare, am decis sa o filmez, iar pe cealalta sa o pozez. Motivul pentru care am facut acestea, se datoreaza faptului ca o data ce am patruns in interior, configuratia este cea care m-a facut sa realizez ca inca nu am mai descoperit un astfel de amplasament la o alta rulota.

Ma refer la spatiul dedicat pentru toaleta, pozitionat in spate si in care se observa cabina de dush, chiuveta si un wc fix rotativ cu golire in exterior. Acest spatiu poate fi izolat printr-un separator de intimitate si la care interiorul se observa ca ramane destul de mare. Mai exista o astfel de optiune cu separator de intimitate si in zona celor doua paturi separate, practic, cele doua separatoare culisabile isi merita rolul pentru care au fost proiectate. Acest model rulota are o lungime exterioara de 727 cm, latime 230 cm, o greutate proprie de 1200 kg, MMA-ul 1500 kg.

Rulota Knaus Sudwind anul 2005

Este un model rulota ce ofera un confort pentru 4 persoane. Asa cum am scris la inceputul articolului, am realizat o filmare pe care te invit sa o urmaresti pe canal Youtube BlogRulote si in care se pot observa mult mai multe detalii decat am scris in articol.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la acest canal Youtube BlogRulote ca să urmărești videoclipuri cu rulote second hand. Exista filmari cu rulote second hand si rulote noi din Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.


Rulota Knaus Sudwind anul 2005Rulota Knaus Sudwindrulota second handrulota second handcoltar knaus 2005rulota second hand paturirulota second hand interiorpaturi knaus 2005bucatarie knausdus-chiuveta-wc

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact