Sari la conținut

Tara de origine rulota, prin cateva sfaturi utile dedicate rulota, inainte de a achizitiona un model, prin cunoasterea de cateva detalii considerate necesare. Acest articol din blog incearca sa exemplifice, ceea ce se considera ca este bine sa fie cunoscute de cati mai multi potentiali posesori.

Multi dintre cei care doresc sa cumpere, nu cunosc faptul ca un model englezesc, cu o vechime de peste 20 ani, are probleme la caroserie. Multe dintre aceste probleme constau in infiltratii ascunse datorate climei umede, iar acestea nu sunt vizibile multora. Ele se descopera doar de catre cei care s-au lovit de astfel de situatii, au ceva experienta in ceea ce este inseamna rulota, si stiu unde sa se uite pentru ca sa constate aceste defecte.

Dotarile si designul interior al unei rulote conving pe multi sa o cumpere, „le i-a ochii”, cum spune o zicala din popor,  fara a mai lua in seama lucrul cel mai esential si anume, structura caroseriei. Majoritatea celor care nu au detinut niciodata un astfel de vehicul, au impresia ca tot ce tine de confortul din interior, pare sa fie suficient. Iar pentru a face achizitionarea unui model, ne se mai iau in calcul problemele cele mai importante, si anume infiltratiile.

Astfel, sa nu se inteleaga ca toate rulotele provenite din astfel de zone ar fi cu probleme. Doar ca, de-a lungul vremii, s-a constatat in mare parte, ca aceste randuri scrise sunt cat se poate de reale pentru modele din anii de dinainte de ’95.

Referitor la o alta tara de unde se tot aduc rulote, anume Olanda, lucrurile difera. Astfel, exista modele care nu au aceleasi dotari ca si cele englezesti, insa caroseriile la anii la care se face referire, sunt mai mereu fara probleme. Pe aceasta tema va fi cu siguranta un alt articol dedicat acestor aspecte.


Tara de origine rulota

De ce am scris toate acestea?
Fiindca multi doresc sa achizitioneze un model cat mai dotat si util, insa vremurile actuale nu prea ofera satisfactia multora sa se bucure de o achizitie pe masura dorintei. Datorita necunoasteri, dar mai ales a incercarii vanzatorului de a insela, mereu pot apare neplaceri. O documentare cu cat mai multe informatii despre rulote, poate duce la o incercare de cautare si gasire a celei mai bune variante. Si, daca se poate, intotdeauna cel care cumpara, sa fie alaturi de un cunoscator, in momentul achizitionarii.
Asadar, mult succes in achizitionarea rulotei dorite!
Tara de origine rulota

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact