Sari la conținut

Rulota Fendt Topas 550


Rulota Fendt Topas 550, model rulota second hand si configurata prin doua zone de odihna pentru a oferi un confort pentru 4 persoane. Rulota este oferita spre vanzare de catre firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, care detine mai multe modele de rulote second hand.

Detalii rulota

– An fabricatie: 2011;
– Marca: Fendt;
– Model: Topas 550;
– Lungime: 762 cm;
– Latime: 230 cm;
– Greutate totala: 1600 kg;
– Greutate proprie: 1380 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: paturi separate;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: camping / vacanta;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

Rulota Fendt Topas 550

Configuratia interioara a celor doua spatii de odihna consta intr-un coltar mare care se poate converti in zona de dormit cu ajutorul mesei si in zona opusa existenta a doua paturi separate, cu optiune separare cu paravan intimitate.
Modulul de bucatarie, amplasat in zona centrala, detine un frigider cu congelator integrat, chiuveta cu robinet 2 cai si aragaz cu 3 arzatoare, afisate cu geamuri protectie si cu un blat pentru suprafata utilizabila. Exista, de asemenea, numeroase spatii necesare pentru depozitare vesela si accesorii.

Cabina de toaleta, pozitionata vizavi modul bucatarie, este incapatoare si detine o toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, spatii depozitare necesare si o chiuveta pentru apa calda/rece..
Geamurile de la rulota sunt perfect functionale, au in dotare perdele si draperii, jaluzele combinate, atat atermice, cat si cu site contra insectelor, iar caldura este oferita de o soba Truma cu sistem ventilare aer cald.

Se afiseaza cu un sistem mover automat, jante aliaj cu anvelope noi, detine cort, inspectie tehnica (TÜV) si testarea gazului, impreuna cu Certificat omologare pentru viteza de 100 km/ora. Se prezinta într-o stare perfecta din punct de vedere tehnic si estetic si a fost detinuta de o familie nefumatoare.

Toate utilitatile existente sunt perfect functionale, mobilierul se prezinta foarte bine intretinut si ingrijit, cu multe spatii superioare necesare depozitare si trebuie avut in vedere si faptul ca toate aceste utilitati cu care este dotata rulota, sunt testate in momentul achizitionarii de potentialul cumparator.
Nu rata filmarea cu aceasta Rulota Fendt Topas 550

Detalii despre acest model rulota si alte modele de care dispunem, la numarul de telefon 0049 171 4509571, sau click pe pagina dealer Alle Anzeigen von Main Caravan, unde sunt afisate mereu cateva rulote oferite spre vanzare.


Pentru acele persoane care doresc sa viziteze parcul nostru de rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, deoarece in permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.
Rulota Fendt Topas 550 Rulota Fendt Topas Model Rulota Fendt Topas Coltar Rulota 2011 Rulota Cu 2 Spatii Interior Rulota Fendt 2011 Aspect Mobila Rulota Paturi Individuale Cabina Toaleta Rulota