Sari la conținut

Dealeri rulote Olanda prin cateva randuri scrise, pe motiv ca de curand am facut o deplasare catre cateva firme de dealeri rulote din Olanda pentru achizitionarea unei rulote second hand. Locurile prin care am ajuns, doresc sa le impartasesc si celor care acceseaza acest blog.

Deoarece am poposit in zona de sud a Olandei la inceputul saptamanii, iar majoritatea firmelor erau inchise datorita unui carnaval in acea zona, am decis impreuna cu partenerul de drum (cel care avea sa devina viitorul proprietar de rulota) sa mergem catre nord, la cateva adrese descoperite din raspunsurile primite prin email de catre cativa dealeri de rulote.

O data ajunsi si vizitand locatiile respective, am ramas impresionat (ca de obicei), de modul de primire si mai ales de amplasarea in incinta a oricarui lucru care duce catre o organizare ce nu poate fi caracterizata decat la modul pozitiv.

Dealeri rulote Olanda

Cativa din dealeri rulote Olanda vizitati, au fost reprezentantii firmelor de rulote Knaus, Adria, Hobby si Fendt, iar cuvintele mele nu pot sa acopere ceea ce ochii au putut sa vada. Trebuie sa-si imagineze fiecare ce inseamna sa vezi rulote cu mirosul de nou, curatenia existenta si nu in ultimul rand, magazinul din fiecare reprezentanta, dand posibilitatea ca persoanele care doresc sa achizitioneze ceva necesar, sa fie pe deplin satisfacute.

Deoarece am reusit sa realizez si imagini, atasez cateva acestui articol, pentru cei care vor sa vada ce inseamna o reprezentanta moderna de rulote.


Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote. Urmareste videoclipuri cu rulote second hand si rulote noi, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.

Articol postat in 2016 si reactualizat in 2023!

rulote olanda
Dealeri rulote OlandaDealeri rulote Olandaselfie-ruloteknausrulota-knausrulota Adria ActionAdria Action rulotamagazinpiese-rulote

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😉

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact