Dealeri rulote Olanda

De curand am facut o deplasare catre dealeri rulote Olanda pentru achizitionarea unei rulote second hand, iar locurile prin care am ajuns, doresc sa le impartasesc si celor care acceseaza acest blog.
Deoarece am poposit in zona de sud a Olandei la inceputul saptamanii, iar majoritatea firmelor erau inchise datorita unui carnaval in acea zona, am decis impreuna cu partenerul de drum (cel care avea sa devina viitorul proprietar de rulota) sa mergem catre nord, la cateva adrese descoperite din raspunsurile primite prin email de catre cativa dealeri de rulote.

O data ajunsi si vizitand locatiile respective, am ramas impresionat (ca de obicei), de modul de primire si mai ales de amplasarea in incinta a oricarui lucru care duce catre o organizare ce nu poate fi caracterizata decat la modul pozitiv.

Dealeri rulote Olanda vizitati, au fost reprezentantii firmelor de rulote Knaus, Adria, Hobby si Fendt, iar cuvintele mele nu pot acoperii ceea ce ochii au putut sa vada.
Trebuie sa-si imagineze fiecare ce inseamna sa vezi rulote cu mirosul de nou, curatenia existenta si nu in ultimul rand, magazinul din fiecare reprezentanta, dand posibilitatea ca persoanele care doresc sa achizitioneze ceva necesar, sa fie pe deplin satisfacute.

Deoarece am reusit sa realizez si imagini, atasez cateva acestui articol, pentru cei care vor sa vada ce inseamna o reprezentanta moderna de rulote.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand de vanzare, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote second hand descoperit in Germania.

Dealeri rulote Olanda
reprezentant-rulote

rulote
selfie-rulote
knaus
rulota-knaus
rulota-adria
adria
magazin
piese-rulote

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.