Parcuri rulote din Olanda

Am sa continui, cu ce am postat in articolul Despre Rulote si anume, cu cateva mici detalii si cateva aspecte ce fac referire la parcuri rulote din Olanda.
Orice deplasare am facut-o si o fac de placere.
Este obositor, recunosc, dar exista si satisfactia de a vedea locuri noi, oameni de pe alte meleaguri si de a descoperii cum au putut face altii ca civilizatia sa-si puna amprenta si legile sa fie respectate.
Nu este vina mea ca m-am nascut in Romania si am ajuns sa invidiez pe cei care se bucura de “adevarata” democratie. Dar totodata trebuie sa mentionez ca sunt tare mandru ca sunt roman!

Dar sa scriu cateva randuri despre ceea ce am mentionat in titlul acestui articol.
Un drum catre Olanda dureaza in jur de 21-22 de ore, eu fiind genul de om care se odihneste 20-30 de minute in distanta parcursa de 1900-2100 de km.
Programul in mare parte pentru parcuri rulote din Olanda este 09-17, altii, cu mici exceptii, tinand deschis pana la ora 18. Mereu am incercat sa ajung la adresa cat mai de dimineata, pentru a avea timp la dispozitie cat mai mult.
Exista cateva astfel de parcuri care au deschis si sambata, dar au inchis lunea.
Orice distanta parcursa acolo nu o masor in kilometrii, ci in minute. Asta este!
Cateodata mai sunt si blocaje pe cate o autostrada si nimeni sa nu fie in pielea mea, atunci cand stiu ca nu ajung la termenul stabilit, deoarece multi ma stiu ca pe un tip parolist.

Dar oare de ce atata graba?
Fiindca doresc sa rezolv cat mai repede problemele dupa care am plecat.
Cei care fac drumuri catre Olanda, cunosc faptul ca hotelurile nu sunt asa de multe si de ieftine, gen Formula 1, Etap, ca in Germania si timpul avut la dispozitie pentru rezolvarea problemelor este destul de limitat.
Exista pensiuni destul de ieftine si in Olanda, doar ca nu pot gasi intotdeauna pe vreuna care sa fie apropiata de locul in care trebuie sa ajung.
Si de ce sa ma cazez la vreun hotel, sau o anume pensiune si sa cheltui din bugetul personal, care poate fi folosit mai bine, sau chiar mai util in alte scopuri?!!
Atat timp cat exista un program stabilit si care trebuie urmat, toate aceste aspecte legate de cazare trec pe planul doi.
Au fost si situatii in care am dormit la vreun hotel, dar asta s-a datorat faptului ca eram cu inca cineva, nu am rezolvat totul in timpul programat si trebuia sa existe aceasta varianta.

Dupa ce am facut destul de multi kilometri, am ajuns sa cunosc nenumarate parcuri de rulote, gasite in prealabil pe net, dar multe altele descoperite la fata locului, dupa cum scriam in articolul mentionat in primele randuri.

parc-rulote-olanda

Urmeaza apoi drumul de intoarcere spre casa, drum care mereu ma face sa nu tin cont de distanta ce trebuie urmata.
Singurul pentru care gandesc si sa sper, este ca ajung intotdeauna cu bine.

spre-casapret-combustibil pe-autostradapanou-indicatoareautostrada

Sa nu creada careva ca toate aceste adrese le voi pastra doar pentru mine, nici vorba!
De-a lungul timpului am sa adaug articole care vor face de asa natura ca unele dintre ele sa fie cunoscute.
Insa trebuie sa mentionez un aspect.
Acea persoana care va dori sa afle cat mai multe, trebuie sa fie unul cunoscut de catre mine, sau care sa merite respectul meu.
Nu scriu mai multe fiindca nu doresc sa se interpreteze.


Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.