Sari la conținut

Model rulota Trigano Silver 440 Premium, doresc sa scriu cateva cuvinte, deoarece nu i-am facut niciun fel de prezentare pana acum, iar acest model l-am vizionat „in direct” in Olanda. Observat intr-un salon de rulote, mi-a atras atentia datorita formei caroseriei, o forma ce mi s-a atipica in partea din fata, un plafon care se ridica actionat electric, si de ce sa nu recunosc, si a pretului afisat de 21.950 euro, pe panoul de prezentare de langa rulota. Nu pot scrie ca m-a dat pe spate ca oricare alta realizare pentru anul 2016, dar confortul si designul din interior, fac ca acest model sa poata sa multumeasca pe multi.

Cu o greutate proprie de 920 kg (MMA fiind 1300 kg) si cu o caroserie avand dimensiunile 590 cm x 200 cm x 198 cm, model rulota Trigano Silver 440 Premium poate sa gazduiasca pana la 4 persoane. Asa cum reiese si din imaginile postate, se poate spune ca suma de bani ce se doreste investita intr-un astfel de model de rulota, nu poate sa fie atat de multumitoare, avand in vedere optiunile si confortul oferit.

Este doar parerea mea si atat! Totusi, sper sa apuc vremurile sa trag un astfel de model la comanda si sa remarc faptul ca forma frontala a caroseriei ajuta intradevar la o economie de combustibil.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate cu rulote second hand Olanda, cat si in oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.

Model rulota Trigano Silver 440 PremiumModel rulota Trigano Silver 440 Premiuminterior-rulotacoltar Trigano Silverdormitor rulota Triganobucataria rulota Triganobaia cabina


Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact