Sari la conținut

Inspectie auto Germania, un articol din blog despre rulote, prin care doresc sa aduc in discutie un aspect care mi-a dat mult de gandit. Este vorba despre o deplasare avuta de curand la un bun prieten ce detine un parc rulote in orasul Wurzburg si care m-a ajutat cu realizarea inspectiei (TUV) pentru o remorca auto.

Totul a decurs normal, numai ca a existat un aspect pe care nu-l pot trece cu vederea, gandindu-ma la unitatile service care fac astfel de inspectii auto in Romania. Am scris in articolul Despre mine ca am lucrat o buna si lunga perioada de timp la o unitate service, stiu si cunosc destul de multe din domeniul auto, dar un gest atat de simplu intalnit in Germania, a fost ceva cu care nu am mai avut de a face.

Inspectie auto Germania

Fiind perioada asta cu pandemia de COVID-19 cauzata de coronavirus si cu purtatul obligatoriu al mastii in oricare incinta, prietenul meu a intrat pentru prezentarea actelor. In momentul cand a iesit, manca deja dintr-o inghetata oferita de catre o persoana de la acea unitate de inspectii auto.

Nu avea niciun rost sa intru, mai ales ca nu doream sa pun masca pe fata, asteptam in masina cu care tractam remorca, fiind o caldura insuportabila. Mare mi-a fost mirarea cand unul din angajatii unitatii respective a iesit din cladire si vazandu-ne impreuna, l-a intrebat pe prietenul meu de ce nu a specificat ca suntem doi.

Imediat a intrat si in cateva secunde a iesit cu o inghetata pentru mine. Bineinteles ca i-am multumit, dar totodata am discutat, dupa de am ramas singuri, cum de in Romania nu exista astfel de gesturi. Nu este o valoare mare o simpla inghetata, dar intotdeauna consider ca gestul conteaza si face de asa natura ca cineva sa fie respectat. In cazul de fata, caracterul german.


Sunt tare curios daca exista o persoana care sa fi beneficiat de un simplu astfel de gest intr-o unitate de inspectii auto din Romania. Comentariile sunt deschise la acest articol, asa ca, hai sa facem pe cineva cunoscut din Romania.
Inspectie auto Germania

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact