Prima pagină » Categoria Postari Diverse » Tara rulotelor Olanda

Tara rulotelor Olanda

Acum cateva zile, un bun prieten, m-a intrebat de ce este considerata peste tot pe unde aude despre tara rulotelor Olanda?
Am facut o pauza si i-am explicat ca sunt multe de raspuns la intrebarea lui, fiindca, de-a lungul anilor, am concluzionat despre acest termen de tara rulotelor, datorita numarului mare de rulote existente.
Chiar i-am dovedit ca am un blog ce face referire in episoadele sale, despre deplasarile si peripetiile avute pe traseu si l-am invitat sa-l citesca, cand timpul ii permite.

Neavand insa hobby-ul asta cu internetul, m-a intrebat ce poate sa gaseasca in blogul meu si am realizat ca sunt multi dintre cei care inca nu au descoperit internetul.
Cauzele? Ori indiferenta, ori timpul avut la dispozitie.
In cazul prietenului meu, timpul fiind cel care i-a o hotarare, datorita muncii pe care o presteaza, nu mai are timp sa navigheze pe net.

Dar chiar si asa, am incercat sa-i detaliez de ce consider Olanda ca pe o tara a rulotelor, sa-i explic evenimentele si vizionarile de pe intreg parcursul traseului facut prin Olanda, sa-i spun despre saloanele de prezentari rulote, despre cum am observat in localitatile mai mici sau mai mari, nu marile orase, unde era imposibil sa nu observ parcuri de rulote, sau un cartier in care sa nu existe o rulota in vreo curte, despre numarul mare de camping-uri existente si despre impresionantul numar de rulote existente pe intreaga perioada a verii in traficul pe autostrazi.

Multi cunosc Olanda-tara rulotelor ca pe tara lalelelor, dar acum, sa-mi fie cu iertare, de cati ani ma tot deplasez catre si prin aceasta tara, am observat doar 4-5 mari sere de flori.
Exista si varianta, trebuie sa recunosc, sa nu ma fi preocupat acest aspect, dar, in comparatie cu rulotele, nu cred ca poate exista un astfel de grad de comparare. Este doar parerea mea.

Dar sa revin, de ce nu sunt rulote second hand si in marile orase?
Din discutiile purtate cu prietenii mei Lia si Jess, cei pe care i-am prezentat in blog, am aflat ca nu este acceptata parcarea de rulote (acceptarea facandu-se contra unei sume de bani foarte mari), decat in spatii special amenajate si unde neaparat se plateste o taxa (destul de modica) pe perioada stationarii.
Chiar am descoperit un asemenea loc de parcare, unde proprietarii de rulote au acces nelimitat in incinta, astfel avand mereu posibilitatea sa intretina rulota personala atunci cand doresc.

In Romania va fi asa ceva (sper), in urmatorii 5-6 ani, dupa numarul de rulote care este mereu in crestere. Insa, ca intotdeauna, cel care va detine un astfel de spatiu, va incerca sa faca bani cati mai multi dintr-o data, fara sa gandeasca in perspectiva.
Sper ca realitatea sa ma contrazica.

Si acum, ca sa inchei, poate mai sunt, si cu siguranta mai sunt, persoane care frecventeaza Olanda si pot confirma sau infirma spusele mele, avand in vedere ca nu-mi plac minciuna si exagerarile.
Numai bine tuturor!

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.

Citeste si despre…..
Despre ospitalitatea olandeza
Deplasare spre Olanda-tara rulotelor
Catre Olanda-cu bune si cu rele
Articol rulota comanda
Firma vanzari rulote noi Olanda
Tara rulotelor OlandaTara rulotelor OlandaTara rulotelor Olandaparc-rulote

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.