Prima pagină » Categoria Postari Diverse » Parcare rulote si autorulote Olanda

Parcare rulote si autorulote Olanda

Un articol in care doresc sa scriu despre parcare rulote si autorulote Olanda, intre Rotterdam si Den Haag, un loc descoperit intr-una din deplasarile facute.

Nu l-am gasit usor acel loc, fiind amplasat undeva in afara hartii existente in navigatie, dar din start trebuie sa scriu ca am ramas impresionat de tot ce am aflat in locatia respectiva.
Amanuntele care le-am descoperit despre parcare rulote si autorulote Olanda de la cel cu care am dialogat, m-au facut sa aflu ca intreg spatiu disponibil este al unei singure familii, intreaga afacere fiind doar a lor.
Astfel am mai aflat ca intreaga suprafata masoara in jur de sase hectare, iar in  halele existente se aflau depozitate peste 2500 de rulote second hand si autorulote.
Am intrat in cateva si am observat cat de aerisit si lejer stationa fiecare, iar din cele relatate de unul dintre cei care administreaza, am mai aflat ca fiecare proprietar de rulota poate sa vina si sa-si faca de trebuinta, mai putin lucrari mari, gen lovituri, sau modificari ale caroseriei.

De regula nu ma „roade” afacerea nimanui, doar ca exista acea curiozitate care m-a determinat sa intreb care sunt costurile celor care vin si lasa acolo rulotele.
Raspunsul primit imediat a fost ca se plateste in medie in jur de 300 euro pe an stationarea in acele hale.
Am inteles ca exista un calcul facut la metrul patrat, dar nu cred ca aveam nevoie de un alt raspuns.
Consider ca nu este o suma exagerata, mai ales ca oricare vehicul parcat acolo se bucura de adevarate conditii de pastrare.
Pozele atasate in articol exemplifica aceasta afirmatie a mea.

Din multele discutii avute de-a lungul timpului cu diverse persoane, pot scrie ca au fost cateva tentative de crearea de astfel de locuri de parcare, doar ca nu s-a concretizat mai nimic.
Dovada este ca inca nu cunosc sa existe o locatie in Romania care sa satisfaca astfel de cerinte.
Adevarul este ca nici nu pot compara numarul de rulote existente in Romania cu cel din Olanda, dar ce stiu este faptul ca in viata toate au un inceput.
Dar totusi, daca se cunoaste o astfel de locatie in tara noastra si se doreste a fi cunoscuta, comentariile din acest articol pot sta oricui la dispozitie.

Iata cateva imagini realizate, nu inainte de a scrie ca aceasta locatie este pe locul doi in Olanda ca si numar de rulote parcate.
Exista o revista de specialitate pe care am primit-o cadou, in care este specificat acest lucru.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

Parcare rulote si autorulote Olanda Parcare rulote si autorulote Olanda Parcare rulote si autorulote Olanda Parcare autorulote

4 comentarii la „Parcare rulote si autorulote Olanda”

  1. adrian iagaru

    Multumim pentru articol!
    Foarte interesant. Iar suma de 300 euro pe an este f ok tinand cont de conditii. La noi cred ca ti se cere mai mult si fara sa fie acoperita.
    In Bucuresti eu platesc 150 ron/masina pe luna. Nu este parcare acoperita, dar au paza.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.