Sari la conținut

Rulota Caravelair Venicia 420, o rulota second hand descoperita in Olanda, mi-a atras privirea ca un magnet datorita exteriorului caroseriei si culorii afisate. Afisul cu detalii prezent pe unul din geamuri m-a determinat sa pasesc in interior, deoarece curiozitatea m-a facut sa descopar cum pot fi amplasate cele doua spatii de odihna. Si nu mi-a parut rau, fiindca cele vazute m-au incantat. Ma refer la mobila si la intregul design, ce face ca atmosfera din interior sa fie cat mai placuta.

Patul fix destul de mare si zona din centru pentru servit masa si apoi odihna, alaturi de lucratura unei mobile foarte moderne, cu o bucatarie a noilor standarde si cu o cabina de baie destul de spatioasa, aduc un plus acestui model de rulota.

Nu cred ca pretul afisat de 9 750 euro poate fi considerat exagerat, avand in vedere ca acest model rulota Caravelair Venicia 420 figura din anul 2009, doar ca, din punctul meu de vedere, un pret in jurul a 8 000 euro ar fi fost destul de ok. Greutatea proprie de 960 kg, la una de 1230 kg total, iar este ceva normal pentru acest model rulota second hand frantuzesc.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.
Articol postat in 2018 si actualizat in 2023!

Iata cateva imagini:
caravelair rulota second hand masa rulota second hand rulota second hand interior rulota-pat model rulota caravelair separator model rulota caravelairfrigider model rulota caravelaircabina-baie model rulota caravelair


Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact