Rulota pliabila Opus

Asa cum scriam intr-unul din episoadele mele din blog, prin vizita in Olanda la o reprezentanta de rulote Hobby, am descoperit si aceasta rulota pliabila Opus.

Acest model de rulota a fost proiectat pentru a oferi confort si usurinta in utilizare, fiind mic si compact, avand o lungime de 4,16 m cu protap, cu o greutate proprie de 670 kg si o masa totala autorizata de 1050 kg si se poate tracta si cu o masina de mica putere.
Nu prea m-a incantat cine stie ce, cu toate ca sunt constient despre deplasarea cu o astfel de rulota nepliata duce la un consum minim de combustibil.

Ce am retinut insa, din cele descoperite la fata locului, au fost cateva detalii si anume ca poate gazdui de la patru la sase persoane, iar inaltimea interioara ajunge pana la 2,45 m.
Designul compact din interior, consta dintr-un pat dublu de 190 x 140 cm, la fiecare capat al rulotei, o zona de living sub forma unui coltar, bineinteles cu o masa in mijloc, o bucatarie in care se observa un aragaz cu doua arzatoare, o chiuveta din otel inoxidabil si un frigider.

Cel cu care am discutat si a prezentat acest model, spunea ca exista mai multe optiuni disponibile pentru adaptarea si crearea de utilitati personalizate, dupa cum doreste fiecare, jante aliaj, interior de piele, existand chiar si posibilitatea de alegere a culorii de baza a copertinei.
Toate acestea bineinteles ca sunt contracost.

Iata cateva imagini realizate, in care se observa si pretul, deloc mic, zic eu!

rulota_pliabila

rulota-pliabila-interior

rulota_pliabila-interior

rulota-pliabila-dormitor

rulota-pliabila-bucatarie

rulota-pliabila-pret

seffie-rulota-pliabila

 


Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.