Sari la conținut

Rulota pliabila Opus, asa cum scriam intr-unul din episoadele mele din blog, prin vizita in Olanda la o reprezentanta de rulote Hobby, am descoperit si aceasta rulota pliabila Opus. Acest model de rulota a fost proiectat pentru a oferi confort si usurinta in utilizare, fiind mic si compact, avand o lungime de 4,16 m cu protap, cu o greutate proprie de 670 kg si o masa totala autorizata de 1050 kg si se poate tracta si cu o masina de mica putere.

Nu prea m-a incantat cine stie ce, cu toate ca sunt constient despre deplasarea cu o astfel de rulota nepliata duce la un consum minim de combustibil. Ce am retinut insa, din cele descoperite la fata locului, au fost cateva detalii si anume ca poate gazdui de la patru la sase persoane, iar inaltimea interioara ajunge pana la 2,45 m.

Designul compact din interior, consta dintr-un pat dublu de 190 x 140 cm, la fiecare capat al rulotei, o zona de living sub forma unui coltar, bineinteles cu o masa in mijloc, o bucatarie in care se observa un aragaz cu doua arzatoare, o chiuveta din otel inoxidabil si un frigider.

Rulota pliabila Opus

Cel cu care am discutat si a prezentat acest model rulota, spunea ca exista mai multe optiuni disponibile pentru adaptarea si crearea de utilitati personalizate, dupa cum doreste fiecare, jante aliaj, interior de piele, existand chiar si posibilitatea de alegere a culorii de baza a copertinei.
Toate acestea bineinteles ca sunt contracost.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe? Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.


Iata cateva imagini realizate, in care se observa si pretul, deloc mic, zic eu!
Rulota pliabila Opusrulota-pliabila-interiorrulota_pliabila-interiorrulota-pliabila-dormitorrulota-pliabila-bucatarierulota-pliabila-pretseffie-rulota-pliabila

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact