Sari la conținut

Videoclipuri rulote de vanzare realizate in Germania, mai exact despre rulote dintr-un mare parc al unui bun prieten din orasul Wurzburg. Am luat decizia de a scrie acest articol in blog din dorinta de a da un raspuns celor care urmaresc canalul Youtube BlogRulote si pentru a intelege de ce nu fac prezentarea prin viu grai a fiecarui model in momentul filmarilor.

Deoarece multe dintre rulotele filmate din acest parc Germania se regasesc si se vor regasi pe site-ul de anunturi anuntplus.ro, in categoria Rulote-Autorulote, nu consider ca mai au rost vorbele mele. Am prezentat si am sa mai prezint multe marci si modele, doar ca, o data ce sunt postate detalii in anunturile respective, nu consider ca mai este ceva de adaugat.

Aceasta pandemie nenorocita m-a tinut in tara un an de zile, dar acum, cu vaccinul efectuat, am in plan sa fac iarasi deplasari pentru a realiza cat mai multe filmari. Deja am realizat zilele acestea o prima deplasare, in care am si realizat cateva videoclipuri, care vor fi urcate bineinteles pe Youtube.


Mereu mi-am dorit sa fac cat mai cunoscut acest hobby dedicat rulote, am incercat de-a lungul celor peste 16 ani de zile sa fac de asa natura incat sa dezvolt cam tot ce inseamna nisa rulota. Prin postari cat mai transparente si prin articole care sa duca la o cat mai buna cunoastere, sper ca am reusit sa conving pe multi sa traga cateva concluzii.

Videoclipuri rulote de vanzare

Nu mi-am dorit sa fiu un bun scriitor, nici nu cred ca reuseam, dar tot ce am scris am vrut sa fie pentru priceperea fiecaruia, fara termeni care sa nu poata fi de neinteles. Nu am stat niciodata sa construiesc un articol in cateva ore, sau chiar zile, asa cum fac multi bloggeri, ci am scris ce am simtit si ce am considerat ca trebuie in respectivele momente.

Asa ca, pot sa multumesc celor care au accesat si aceseaza acest blog, iar tot ce scriu este numai pentru ei, prin simplul fapt ca intotdeauna am vrut ca tot ce am aflat si descoperit, sa fie cunoscut si de catre altii.

Nu am considerat niciodata ca ce am asimilat de-a lungul a acestor ani, sa pastrez doar pentru mine.
Chiar daca pare ciudat faptul ca am intitulat acest articol videoclipuri rulote de vanzare, pe langa cele afirmate in primele randuri, am considerat sa scriu si aceste randuri de multumire.

In final, daca indragesti acest hobby si doresti sa afli cat mai multe despre rulote, aboneaza-te printr-un click pe Youtube BlogRulote Urmareste videoclipuri dedicate rulotistilor aflati la inceput de drum si nu numai, sfaturi si recomandari si multe alte subiecte care pot prezenta interes.
Videoclipuri rulote de vanzare germania

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *