Sari la conținut

Un articol dedicat rulote care doreste, prin comentariile lui, sa faca referire la prezentari de ateliere reparatii rulote existente in oricare din orasele Romaniei. De ce acest articol in acest blog dedicat rulote? Deoarece exista persoane care ma intreaba si imi cer sfatul in recomandarea unor specialisti care sa faca unele lucrari la ateliere reparatii rulote.

Astfel m-am hotarat sa scriu aceste randuri, in care sa pot ruga pe cei care citesc si care au facut o reparatie la rulota proprie, sa vina cu un comentariu in care sa-si exprime parerea indiferent de multumirea sau nu a serviciilor prestate.
Numai asa se poate crea o concluzie daca un „meserias” merita promovat sau nu.

Asa cum am raspuns multora la telefon, din punctul meu de vedere pot face o recomandare catre cineva din Ploiesti.
Nu pot scrie ca am ajuns la locatia sa, dar exista destule convorbiri in care am discutat cu multi si in care mereu au fost recenzii cu plus la adresa lui. In schimb pot scrie ca mai este o alta persoana tot din Ploiesti, dar pe care nu cred ca o pot promova la cate reprosuri mi-au putut auzi urechile din partea celor care i-au trecut pragul atelierului.

Stiu si cunosc destul de multi care fac, fie oficial sau nelegal, astfel de servicii la rulote, dar nu pot scrie prea multe deoarece nu am primit destul de multe informatii despre ei…..deocamdata.

Ateliere reparatii rulote

Doresc sa se inteleaga ca un comentariu facut aici in acest blog si nu pe Facebook, nu face altceva decat sa ajute pe multi cei care citesc si care au neaparat nevoie de o reparatie sau remedierea unui defect la rulote la un moment dat. Nu trebuie omis faptul despre cat de important este ca cineva sa asigure intretinerea unei rulote! Tare mult imi doresc si totodata sa ma pot mandri ca exista si in Romania firme care sa arate asa cum am scris in articolul Service rulote Olanda


P.S. sunt constient ca Facebook-ul este la putere si majoritatea posteaza in el, dar totodata rog sa se inteleaga ca o postare in blog se pastreaza mult mai mult si nu se pierde in fluxul Facebook-ului.
Multumesc!

Indragesti acest hobby si doresti sa afli cat mai multe despre rulote?
Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote noi si second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.
atelier-ruloteAteliere reparatii rulote

Distribuie prietenilor

5 comentarii la „Ateliere reparatii rulote”

 1. Daca legat de Ploiesti, este vorba de fratii Nicu si Cristi (parca) din Negoiesti, am dus eu rulota la ei dupa achizitie, a stat acolo 3 saptamani, insa NU i-as recomanda nimanui.
  Dezinteres, de mantuiala, lipsa de organizare…haos.
  Oamenii vorbesc frumos, dar subiectul de fata este profesionalismul celor care presteaza in bransa.

  1. Nu am nominalizat in articol acele persoane care incearca sa se ocupe de reparatii rulote, insa se pare ca mai sunt si altii in afara de cei pe care-i stiam….
   Multumesc pentru comentariu!

 2. Există de câţiva ani in Bucureşti, un service RV cu ştaif (Motorhome). Tarifele sunt pe(ste) măsură… Îşi permit să-şi selecţioneze clientela prin preţuri ridicate. Bravo lor!
  Există şi multe ateliere mici unde poţi primi servicii de calitate la preţuri rezonabile.
  Cine caută cu atenţie, găseşte atelierul potrivit.

 3. Nu am auzit ca ar exista deocamdata in Ro un asemenea service. Stiu ca primul va aparea abia anul acesta pe fonduri UE, in Cluj pe o filiala scandinava, autorizare RAR, grarantii, pay-back , credite, asigurari, teste de gaz si umiditate. Practic un caravan center exact ca in vest

  1. Nu doresc sa te contrazic, dar pot mentiona ca exista service-uri de acest gen in Romania, insa nu la asteptarile dorite.
   Am si specificat in articol.

   Multumesc pentru comentariul facut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact