Sari la conținut

Despre rulota Sprite, pot scrie ca provine de la cel mai mare producator de rulote din Anglia si anume, Swift Group Limited. In fabricile acestui producator se realizeaza anual 10.000 de modele rulote: Swift, Sterling si Sprite. Din toate datele gasite pe net, se pare ca politica acestui grup este acea de a produce  rulote de inalta calitate, prin utilizarea celor mai bune materiale si a celor mai recente tehnici de productie, indeplinand astfel cele mai stricte standarde.

Rulotele Swift sunt garantate trei ani impotriva patrunderii apei, avand o caroserie din aluminiu ce prezinta  o rezistenta la impact, iar ca si modele fabricate, exista modelul Sprite Major 6 TD, care la randul lui, vine in diverse formate, cu doua sau cu trei spatii de dormit si pentru care am adaugat cateva imagini.

Despre rulota Sprite

Ce este de remarcat la acest model de rulota este faptul ca se produc cu trei geamuri in fata, tipic englezesc si/sau un geam mare frontal, specific european. Toate aceste modele sunt dotate cu echipament standard, dar de ultima tehnologie ca si echipare, bineinteles calitatea nu intra in discutie. Cu interiorul avand un decor modern, o bucatarie echipata cu un cuptor- gratar, cuptor cu microunde, frigider mare de 113 litri, boiler de 10 litri pe gaz sau curent, aragaz cu trei arzatoare si o plita electrica suplimentara, cabina toaleta cu dus inclus, sistem antibalans ALKO, jante aliaj.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.

Adaug cateva imagini cu acest model de rulota.
rulota-Sprite-Majorrulota-Sprite-interiorrulota-Sprite-dormitorrulota-Alpine-Sport-bucatarierulota-Sprite-microubderulota-Sprite-control-panourulota-sprite-baie


Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact