Sari la conținut

Limita viteza cu rulota, un subiect ce s-ar parea ca intereseaza pe multi soferi si mai ales rulotisti, care doresc sa calatoreasca prin Europa. Regulile de circulatie in majoritatea tarilor din Europa, sunt cam la fel, insa fiecare tara are particularitatile sale.
Nu o sa ma refer la regulile de circulatie in sine, ci la viteza cu care se face deplasarea, mai ale atunci cand se tracteaza o rulota.

Am scris un articol despre Deplasare cu rulota, dar nu am specificat limita vitezei de deplasare cu rulota si astfel am crezut de cuviinta ca nu ar strica sa adaug un tabel cu limitele de viteza din tarile mai importante, mai ales ca posesorii de rulote din tara noastra cresc de la o zi la alta (realizez asta prin valul de noii membri care se inregistreaza pe Forum Rulote), iar cei care doresc sa se deplaseze in afara tarii sunt din ce in ce mai multi.
Ce trebuie retinut, este faptul ca in fiecare tara, exista zone in care sunt amplasate radare si care sunt afisate mereu limitele de viteza.

Limita viteza cu rulota

Acum, ca exista destui viteji care nu i-au in considerare acest lucru, este problema lor, fiindca, din experienta proprie, cunosc si astfel de personaje, care ignora mai mereu viteza de deplasare si amenzile (care nu sunt deloc mici) sunt cele care le mai potolesc „graba”.
Tabelul care apare in sfarsitul acestul articol, este luat de pe un site olandez (tradus cu google translate).

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.

Limita viteza cu rulotatabel Limita viteza cu rulota


Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact