Model rulota Elddis Crusader Hurricane

Model rulota Elddis Crusader Hurricane, fiind model englezesc, mi s-a parut ciudat sa-l descopar alaturi de alte modele de rulote europene intr-o reprezentanta din Olanda.
Adevarul este ca acest model rulota Elddis, un model englezesc, este realizat pentru accesul usii normal, pe dreapta, cunoscand ca toate rulotele englezesti sunt cu usa de acces pe partea stanga.

Designul si aspectul general, avand in vedere ambianta creata cand vezi atatea rulote grupate, m-au determinat sa creez cateva imagini si sa descopar indeaproape acest model de rulota.
Fiind realizat in anul 2009 (vezi afisul), imediat mi-a zburat imaginatia catre ce poate fi acum, fiindca chiar si cu o vechime de 8 ani, pe mine acest model m-a incantat. Nu in totalitate, dar oricum mi-a atras atentia.

La o caroserie destul de grea, avand in vedere ca greutatea proprie este de 1145 kg, MMA 1500 kg, ma asteptam ca interiorul sa fie mult mai dotat, insa in afara de dotarile standard ale rulotelor englezesti (cuptor microunde, cabina dush, parchet), nu am descoperit nimic in plus, doar un mover.
Cunoscand faptul ca modelele cu 3 geamuri frontale mereu creaza probleme de infiltratii, am gandit ca acest model nefiind stationat in Anglia, unde se cunoaste destul de mult clima de acolo, aceste aspecte pot fi eliminate.
Nu sunt genul care agreaza rulote cu un singur spatiu de dormit, dar adevarul este ca exista suficient spatiu interior, iar despre tapiteria si lucratura mobilei pot afirma ca mi-au placut.

Model rulota Elddis Crusader Hurricane

Despre pretul afisat model rulota Elddis Crusader Hurricane, pot scrie ca este un pret exagerat, avand in vedere ca multe modele de rulote din acelasi an si mai ales cele cu doua spatii de odihna, sunt mult mai ieftine.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

rulota-Elddis-Crusader-Hurricane model englezescrulota-elddis-hurricane model englezescmodel englezesc interior interior-elddisafis-pret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.