Sari la conținut

O reprezentanta rulote modele Caravelair, pe care am descoperit-o la unul din drumuri in Olanda, este cea despre care doresc sa scriu cateva randuri. Nu este singura descoperita, am mai postat si despre alte in acest blog, pentru care am aflat informatii si am realizat cateva imagini. Incep insa aceasta mica prezentare, urmand sa prezint si cateva modele de rulote pentru care am realizat cateva imagini.

Reprezentanta rulote modele Caravelair

Acest showroom rulote modele Caravelair, pentru care regret ca nu am facut si cateva imagini din exterior, mi-a incantat privirile si m-a pus pe ganduri. Imi tot puneam singur intrebari referitoare la faptul ca nu cred sa traiesc sa apuc sa vad astfel de locatii in tara mea Romania.

Am cerut permisiunea unei persoane din cadrul firmei si descoperit in incinta reprezentanta Olanda, de a face cateva imagini. Mare mi-a fost mirarea cand, in timpul unor mici discutii, am aflat ca era chiar patronul firmei.

Nu pot descrie eleganta si rabdarea lui a-mi raspunde la cateva intrebari, mai ales ca nu ma pot lauda ca stapanesc perfect limba engleza. Am inceput prin a intreba cate modele de rulote noi vinde pe an si am aflat ca media este undeva la 7-8 rulote. Ma refer la rulote cu preturi de la 14.000 euro in sus.

Alaturi de cele noi, care se aflau in interior, exista insa un numar destul de mare de rulote in spatiul din exterior. Existau modele de rulote variate, Knaus, Home Car, Burstner, Beyerland, Chateau si mai ales Caravelair.


Varietatea de rulote din curtea respectiva, se datora faptului ca multi clienti lasa rulotele la un pret negociat si bun pentru patron, iar altele au profitat de serviciul upgrade. Cu alte cuvinte lasau o rulota second hand de vanzare spre a o vinde firma respectiva si cu o diferenta negociata de ambele parti achizitionau o alta de generatie mai noua, sau mai dotata.

Pot scrie ca ora la care am ajuns la locatia respectiva era destul de matinala, insa exista un oarecare flux de clienti, fapt care l-a determinat pe patronul respectiv sa nu piarda mult timp cu mine. Era si normal, deoarece clientii sunt intotdeauna cei pentru care atentia se reflecta asupra lor, nu vizitatori ca mine….

Indragesti acest hobby si doresti sa afli cat mai multe despre rulote?
Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote noi si second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.
reprezentanta caravelair
firmapiese

Distribuie prietenilor

Un comentariu la „Reprezentanta rulote modele Caravelair”

  1. Am achiziționat o rulota Caravelair 476 Family. Și după o zi de utilizare am probleme.

    Deci nu Caravelair. Nu își merită banii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *