Prima pagină » Rulota Dethleffs Campy

Rulota Dethleffs Campy

Rulota Dethleffs Campy, este un model de rulota care se remarca printr-o caroserie compacta si la care intreg panoul frontal se deschide.

Fabricat inca din anul 2007, modelul Dethleffs Campy s-ar parea sa fie util doar pentru doua persoane.
Interiorul rulotei, dupa spusele celor care produc aceast model de rulota, ofera suficient spatiu la o lungime de 3,60 metri si o latime de numai 2,10 metri. Greu de crezut!
Dar facand comparatie cu cele cateva modele de rulote de mici dimensiuni prezentate in blog, cred ca le dau dreptate.

Ce este interesant, este greutatea proprie de numai 660 kg, cea maxim admisa fiind de 750 kg, dar la care se pot adauga cateva dotari cum ar fi frigider si toaleta si se ajunge la 900 kg.
Nu cred ca satisface asa de mult pe careva, chiar daca bucataria prezinta strictul necesar, iar confortul pentru doua persoane ar fi suficient.O alta problema este ca nu prezinta spatiu pentru depozitarea unei butelii pentru gaz, cu toate ca exista suficient loc in partea frontala, sub paturi.
Aceasta, zic fabricantii, poate fi rezolvata cu pubele originale din plastic pentru butelii, in acel spatiu de depozitare sub pat. De ce nu s-a montat din fabrica?
Cele cateva dotari se pot observa si in imagini.

Despre preturi ce sa zic, destul de mari!
Primele modele s-au fabricat la un pret de pornire de 8890 euro, urmand ca pana in anul 2013 sa ajunga la 13990 euro.
Pretul de second pentru un astfel de model de rulota, incepe de la 7000 euro!

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

rulota-dethleffs-campyrulota-dethleffs-frontal rulota-dethleffs_campyrulota-dethleffsrulota_dethleffs-campyrulota-dethleffs_cortrulota-dethleffs-cortrulota-dethleffs-intrarerulota-dethleffs-bucatariarulota-dethleffs-aragazrulota-campy-frigiderrulota-campy-interiorrulota-campy-dulaprulota-campy-toaleta

2 comentarii la „Rulota Dethleffs Campy”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.