Sari la conținut

Rulota Kabe Imperial 630 TDL FK, o rulota model 2021, filmat in Olanda si care se doreste continuarea la articolul in care am scris despre rulota Kabe Imperial 560. Asa cum am scris si in respectivul articol, reprezentanta vizitata ofera spre vanzare doar modele noi din gama de rulote Kabe.

Despre acest model rulota, despre care doresc sa scriu cateva randuri, trebuie mentionat ca nu m-a atras in mod special, pe considerentul ca nu sunt un fan al rulotelor pe 2 axe. In schimb, fiind prezent in locatia respectiva si considerand ca o rulota noua merita prezentata, am gandit ca este binevenita realizarea unei filmari. Sunt si persoane care indragesc aceste modele de rulote pe 2 axe si gandirea mea a fost ca este binevenita o prezentare a unui astfel de model de rulota nou.

Rulota Kabe Imperial 630

Gama de modele Imperial fac parte din segmentul premium absolut al pietei rulotelor, numai ca,
despre configuratia acestui model de rulota cu punte tandem (2 axe), pot scrie ca mi s-a parut putin ciudata la o lungime de 630 cm (lungimea totala 850 cm), deoarece bucataria este amplasata in partea din fata, zona de relaxare in mijloc, iar cea de dormit in spate. Probabil obisnuinta de a vedea multe rulote cu configuratii mai mereu asemanatoare, in mare parte, m-a determinat sa-mi para curioasa aceasta pozitionare a spatiilor.


Chiar daca un model rulota cu punte tandem nu ma da pe spate, pot scrie insa ca am ramas placut impresionat de cele descoperite la interior la acest model. Sper ca am reusit sa cuprind toate acestea in filmarea realizata, cu o bucatarie extrem de utilata si cu un frigider pozitionat perfect, un coltar de marime considerabila si realizat din piele, cele doua paturi individuale si cabina de toaleta amplasata in zona din spate.

Sunt destul de multe optiuni care se pot observa in filmare, doar ca mai trebuie sa adaug ca sistemul de incalzire pe baza de apa prin pardoseala este asigurat de o instalatie Alde, prezenta multor afisaje cu display si senzori, un aer conditionat si chiar un compartiment pentru incalzire incaltaminte, fel de fel de sisteme de ventilatie, etc. Toate acestea reusesc ca pretul de aproape 77 000 euro sa para firesc.

Sunt constient ca in Romania nu se inghesuie multi sa achizitioneze un astfel de model rulota la un asemenea pret, dar pot scrie despre o rulota extensibila Tabbert de 110 000 euro, la care am facut referire in articolul Oferte rulote noi si pentru care am aflat, de la fiul celui care detine respectivul showroom, ca s-a vandut. Mai pot comenta ceva?!!

In final, te invit sa urmaresti filmarea existenta pe Canal Youtube BlogRulote si daca indragesti acest hobby despre rulote, Aboneaza-te la canal si urmareste videoclipuri cu rulote noi si rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.
Rulota Kabe Imperial 630

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!! 😉

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *