Sari la conținut

Mini rulota Caretta, un model rulota produs de o firma din Turcia, se poate incadra de voie la categoria de mini rulota. Caroseria din fibra de sticla a acestei rulote, este asemanatoare cu cea a rulotei Gobanna, prezentata in acest blog.

Acest model mini rulota Caretta 1500, care cantareste 490 kg, 700 kg MMA, este caracterizat de aceeasi forma tip picatura de apa a caroseriei si bineinteles ca nu are restrictii de tractare, deoarece este sub limita legala de 750 kg. Nu cred sa prezinte probleme de garare, inaltimea ei, 1,70 m, permitant sa fie parcata chiar si intr-un garaj de joasa inaltime.

La prima vedere s-ar putea crede ca nu exista indeajuns spatiu sau dotari, dar locul existent  in interior, ofera spatiu destul de suficient pentru doua persoane, ce poate fi utilat optional, fie cu un radio / CD player sau unitate DVD, iar in zona din spate a rulotei, exista o mini bucatarie dotata cu strictul necesar pentru gatit – spalare si chiar o lada frigorifica, sau optional, un frigider de 35 litri.

Avand usi pe ambele parti, intrarea se face destul de comod, fara a deranja partenerul de drum. In partea din fata exista spatiul rezervat bateriei si a unei toalege ecologice Porta Potti. De asemenea acoperisul este dotat cu un luminator de 40 cm x 40 cm si constructia sa permite transportul de pana la 50 kg de bagaje, avand montate chiar si bare pentru portbagaj.

Deloc de neglijat sunt corturile, de altfel cortul fiind un accesoriu destul de folosit de catre oricare proprietar de rulota,  care pot fi de doua dimensiuni, asa cum se poate observa in imagini, ajutand mult mai ales la spatiul dedicat bucatariei.


Mini rulota Caretta

Pretul Mini rulota Caretta, variaza in functie de dotari, dar incepe de la 7.000 lire sterline. Fantastic de mult, as zice!rulota-Caretta-1500rulota-carettaportbagajrulota-caretta-cortcaretta-cort

Interesant este faptul ca s-a fabricat si un model cabriolet, preluat de catre turci, avand la baza aceeasi caroserie, dar nu cred ca se poate numi rulota. Acest model s-a fabricat intr-un numar mare de versiuni.
caretta_cabriolet caretta-cabriolet caretta-rulota-cabriolet
Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote. Poti sa urmaresti videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.

Distribuie prietenilor

Un comentariu la „Mini rulota Caretta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *