Prima pagină » Mini rulota Caretta

Mini rulota Caretta

Modelul de  rulota Caretta, produs de o firma din Turcia, se poate incadra la categoria mini rulota.
Caroseria din fibra de sticla a acestei rulote, este asemanatoare cu cea a rulotei Gobanna, prezentata in acest blog.

Acest model de rulota Caretta 1500, care cantareste 490 kg, 700 kg MMA, este caracterizat de aceeasi forma tip picatura de apa a caroseriei si bineinteles ca nu are restrictii de tractare, deoarece este sub limita legala de 750 kg.
Nu cred sa prezinte probleme de garare, inaltimea ei, 1,70 m, permitant sa fie parcata chiar si intr-un garaj de joasa inaltime.

La prima vedere s-ar putea crede ca nu exista indeajuns spatiu sau dotari, dar locul existent  in interior, ofera spatiu destul de suficient pentru doua persoane, ce poate fi utilat optional, fie cu un radio / CD player sau unitate DVD, iar in zona din spate a rulotei, exista o mini bucatarie dotata cu strictul necesar pentru gatit – spalare si chiar o lada frigorifica, sau optional, un frigider de 35 litri.

In partea din fata exista spatiul rezervat bateriei si a unei toalege ecologice Porta Potti.
Avand usi pe ambele parti, intrarea se face destul de comod, fara a deranja partenerul de drum.

De asemenea acoperisul este dotat cu un luminator de 40 cm x 40 cm si constructia sa permite transportul de pana la 50 kg de bagaje, avand montate chiar si bare pentru portbagaj.Deloc de neglijat sunt corturile, de altfel cortul fiind un accesoriu destul de folosit de catre oricare proprietar de rulota,  care pot fi de doua dimensiuni, asa cum se poate observa in imagini, ajutand mult mai ales la spatiul dedicat bucatariei.

Pretul unui astfel de model de rulota, variaza in functie de dotari, dar incepe de la 7.000 lire sterline. Fantastic de mult, as zice!

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.
rulota-Caretta-1500

rulota-caretta

portbagaj

rulota-caretta-cortcaretta-cort

Interesant este faptul ca s-a fabricat si un model cabriolet, preluat de catre turci, avand la baza aceeasi caroserie, dar nu cred ca se poate numi rulota.

Acest model s-a fabricat intr-un numar mare de versiuni.

caretta_cabriolet caretta-cabriolet caretta-rulota-cabriolet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.