Sari la conținut

Model rulota Kip Shelter, este acel model care mi-a atras privirea intr-un parc rulote second hand Olanda si ma determinat sa scriu cateva randuri. Din start trebuie sa scriu, cum de fapt am mai scris si in alt articol din blog, despre faptul ca singura piedica in achizitionarea unei rulote de asemenea greutate, ma duce mereu catre ignorarea acestor rulote de mici dimensiuni.

Si nu de alta, dar regretul ca nu pot achizitiona asemenea rulote, ci doar modele rulote clasice, este considerabil. Dar daca cumva, am posibilitatea si timpul necesar intr-una din deplasarile mele, ca un model de rulota sa-mi atraga atentia, intotdeauna voi realiza cateva imagini si voi cere detalii celor care-l detin.

Deci, despre modelul de rulota din acest articol pot scrie ca are o greutate proprie de 540 kg, masa totala fiind de 750 kg, iar caroseria este fabricata cu plafon ce se suprainalta si care realizeaza o inaltime interioara de aproape 2 metri. In interiorul destul de simplu, am descoperit o bucatarie cu un aragaz cu doua ochiuri, care am inteles de la dealerul respectiv ca se pot detasa din interior si scoase afara pentru gatit in aer liber.

O chiuveta din inox, un frigider, un spatiu de dormit pentru doua persoane, chiar trei, si bineinteles cateva spatii superioare de depozitare. Toate acestea sunt disponibile pentru o lungime totala a caroseriei de 4,60 metri cu protap și o latime de 1,85 metri. Din cate am inteles, se poate monta si o veranda in partea posterioara a rulotei.

Rulota Kip Shelter

Acest model rulota Kip Shelter pe care l-am pozat, este din anul 2015 si costa 13 900 euro. Nu afisa un pret mare avand in vedere anul, dar nici mic nu pare, la un confort al acestui model rulota destul de restrans.


Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote. Urmareste videoclipuri cu rulote second hand si rulote noi, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.

Articol postat in 2016 si reactualizat in 2023!
Rulota Kip Shelter spate Rulota Kip Shelter Kip Shelter Kip Shelter spate interior Kip Shelter

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact