Rulota Kip Shelter

Cateva cuvinte despre modelul de rulota Kip Shelter, model care mi-a atras privirea intr-un parc de rulote din Olanda.

Din start trebuie sa scriu, cum de fapt am mai scris si in alt articol din blog, despre faptul ca singura piedica in achizitionarea unei rulote de asemenea greutate, ma duce mereu catre ignorarea acestor rulote de mici dimensiuni. Si nu de alta, dar regretul ca nu pot achizitiona asemenea modele este considerabil.

Dar daca cumva, am posibilitatea si timpul necesar intr-una din deplasarile mele, ca un model de rulota sa-mi atraga atentia, intotdeauna voi realiza cateva imagini si voi cere detalii celor care-l detin.

Deci, despre modelul de rulota din acest articol pot scrie ca are o greutate proprie de 540 kg, masa totala fiind de 750 kg, iar caroseria este fabricata cu plafon ce se suprainalta si care realizeaza o inaltime interioara de aproape 2 metri.
In interiorul destul de simplu, am descoperit o bucatarie cu un aragaz cu doua ochiuri, care am inteles de la dealerul respectiv ca se pot detasa din interior si scoase afara pentru gatit in aer liber, o chiuveta din inox, un frigider,  un spatiu de dormit pentru doua, chiar trei persoane si bineinteles cateva spatii superioare de depozitare.
Toate acestea sunt disponibile pentru o lungime totala a caroseriei de 4,60 metri cu protap și o latime de 1,85 metri.
Din cate am inteles, se poate monta si o veranda in partea posterioara a rulotei.

Acest model pe care l-am pozat, este din anul 2015 si costa 13900 euro 119

kip-shelter shelter-kipkip-sp spate-kipinterior-rulota-kip


Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.