Sari la conținut

Acest model mini rulota Wind, prezentat inca din anul 2006 de catre o firma din Olanda, Abel Tasman Innovations BV, a fost lansat oficial pe piata in anul urmator 2007. Mini rulota Wind are forma aerodinamica, un design exclusivist si fabricat pe o structura de poliester, modelul de rulota are o greutate proprie de doar 450 kg, MMA fiind de 750 kg. Cu alte cuvinte, oricare vehicul de mici dimensiuni il  poate tracta, neavand nevoie nici macar de oglinzi suplimentare (obligatorii in multe cazuri), latimea fiind de 2 metri la baza si scazand catre partea superioara a caroseriei, la 1,25 metri.

Mini rulota Wind

In ciuda greutatii sale reduse, in interiorul acestei mini rulote, se afla un pat dublu cu dimensiuni de 210 cm x 145 cm, avand sub el un spatiu de depozitare pentru un volum de 1200 litri, cateva module fixate pe peretii laterali, o bucatarie destul de simpla si cu acces numai cand haionul este in pozitia deschis (vezi imagini). La nevoie, se poate adauga si o toaleta portabila. Se pot adapta mai multe modele de corturi, fie in lateral, fie pe spatele caroseriei.
Pretul pentru un astfel de model de rulota, incepe de la 5995 euro!

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote. Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.

Iata cateva imagini:
rulota-wind rulota-pat rulota-bucataria cort-rulota cort-rulote smart-rulota-wind

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *