Despre rulota Hobby Prestige

Despre rulota Hobby Prestige, mai ales ca marca de rulote Hobby sunt cap de lista in preferintele mele si de acea incerc sa adaug cateva randuri.
Acest model din 2014 pe care l-am vizitat personal la o reprezentanta de rulote din Olanda.

Mereu cand patrund intr-un astfel de loc cu prezentari de rulote si ochii incep sa licare in toate partile, aleg acel ceva ce ma atrage din prima si apoi trec in revista si celelalte lucruri ce ar merita interes.

Din varietatea de modele prezentate la aceasta locatie, am ales acest model de rulota cu axa dubla, datorita formei impunatoare si mai ales de designul ultra modern la o asemenea marime, ce nu m-a lasat sa treaca neobservat.
Cu o greutate proprie de 1680 kg si 1900 kg maxim admisa, latimea de 2,5 m si o lungime totala de 8,3 m, acest model are o garantie la impermeabilitate de 5 ani si costa 25950 euro!

Spatiul din interior, conform celor spuse printr-o mare amabilitate de cel care mi-a prezentat rulota, este disponibil pentru 5 persoane mature.
Asa cum reiese si din imaginile realizate cu telefonul, exista o zona de relaxare destul de mare, fiind si normal la o lungime atat de mare a rulotei.

Despre rulota Hobby Prestige

O singura mentiune trebuie sa adaug referitor la textul afisat in imagini si anume faptul ca detaliile pot fi citite in articolul Schimbare nume domeniu

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
rulota-hobbyrulota_hobby_prestigeinterior_rulota_hobby interior-rulota-hobbypret-rulota-hobby

Si primul meu selfie, la care recunosc ca mai am de lucrat la partea „tehnica”.

selfie-rulota-hobby

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.