Sari la conținut

Concurs nou canal Youtube BlogRulote, prin care se ofera un carucior pliabil bagaje camping ca si premiu, iar perioada de desfasurare concurs este valabila incepand cu data de este 10.09.2022 si pana la data de 10.10.2022. Este un concurs care se adreseaza celor care acceseaza acest blog, dar mai ales canalul Youtube, pentru cei care indragesc acest hobby dedicat rulote.

Carucior pliabil bagaje camping

Carucior bagaje pliabil este model Pack and Roll, fiind un carucior de transport portant, fabricat din plastic si prevazut cu 2 roti din material cauciucat pentru deplasare. Detine un maner telescopic din aluminiu si este extrem de economic pentru depozitare, ocupand putin spatiu. Este o modalitate convenabila de a transporta articole de orice tip, alimente, pungi de cumparaturi, echipamente sportive si multe altele. Manerul extensibil din aluminiu cu doua pozitii, permite caruciorului sa fie tras confortabil pentru diferite inaltimi.

Dimensiuni carucior pliabil:
~ in stare pliata 380 mm × 330 mm × 80 mm;
~ in stare desfacuta 380 mm × 330 mm × 360 mm;
~ extindere maner telescopic din aluminiu 470 mm;
~ greutatea maxima de incarcare este de 25 kg;

Este un produs nou import Olanda, neutilizat, iar imaginile postate in videoclip sunt cat se poate de reale. Se pliaza extrem de usor pentru a fi depozitat atunci cand nu este utilizat, fara a fi necesare instrumente pentru a configura acest lucru.

Concurs nou canal Youtube BlogRulote

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente în Romania. Dreptul de participare apartine în exclusivitate participantului care îndeplineste regulile impuse de acest concurs.


Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. BlogRulote va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la înscrierea în concurs exclusiv în scopul anuntarii si identificării câstigatorului.

Reguli participare concurs

Pentru participare concurs, trebuie doar urmati pasii:
1. Abonare pe YouTube la Canal BlogRulote incepand cu data de 10.09.2022;
2. Participantul la concurs trebuie sa lase un comentariu la Videoclip Concurs, in care sa existe termenul cu hashtag #blogrulote.
3. Fiind participant la concurs YouTube, in momentul extragerii trebuie sa am posibilitatea sa descopar la fiecare pe profil ca este abonat la canalul meu. Pentru a face asta, recomandarea este sa se seteze canalul pe Public.

Câstigatorul va fi desemnaț printr-un mecanism de selectie pe site-ul random.org si se va aduce la cunostinta rezultatul concursului în momentul extragerii, la data de 11.10.2022. Acesta este obligat sa verifice in 48 de ore primirea mesajului si sa raspunda cu datele personale si cele de livrare, pe adresa de email viorel@blogrulote.ro.
Premiul va fi trimis prin firma de curierat, numai la adresa de pe teritoriul României, taxele fiind suportate de catre BlogRulote.

De final

Daca te fascineaza termenul rulota si doresti sa descoperi si sa afli cat mai multe, te invit sa participi si totodata sa urmaresti videoclipuri cu si despre rulote.
Multumesc tuturor participantilor si cititorilor acestui blog dedicat rulote si totodata mult succes!

Carucior pliabil bagaje camping

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact