Sari la conținut

Un alt concurs cu premii pe Blogrulote prin castigare butelie Benegas Light, doua stickere pe oval si trei pentru aderare pe suportul numarului de inmatriculare (vezi imaginile). Acest concurs  se adreseaza celor care acceseaza acest blog si canal Youtube, dar mai ales celor care indragesc acest hobby dedicat rulote.

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente în Romania.
Dreptul de participare apartine în exclusivitate participantului care îndeplineste regulile impuse de acest concurs.
Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
BlogRulote va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la înscrierea în concurs exclusiv în scopul anuntarii si identificării câstigatorului.

Reguli un alt concurs cu premii pe BlogRulote

Premiile oferite constau in:
– o butelie gaz 5 kg rulota, marca Benegas Light, un produs second hand in perfecta stare si care expira in anul 2032;
– doua stickere pe oval;
– trei stickere lungi cu atasare suport numar inmatriculare pentru autoturism si rulota;


Concurentii se pot înscrie în concurs pe perioada 18 septembrie 2020 – 18 octombrie 2020.
Participarea este simpla si pe intelesul tuturor, ca mai toate concursurile din acest blog!
Trebuie doar urmati urmatorii pasi:
1. Abonare pe YouTube la canal BlogRulote incepand cu data de 18.09.2020
2. Participantul la concurs trebuie sa lase un comentariu la Videoclip Concurs, in care sa existe termenul cu hashtag #blogrulote.

3. Fiind participant la concurs YouTube, în momentul extragerii trebuie ca eu sa pot descoperii la fiecare pe profil ca este abonat la canalul meu.
Recomandarea pentru canalul fiecaruia sa fie pe Public, pentru a se observa canalele salvate.
4. BlogRulote îsi rezerva dreptul de a prelungi durata concursului pe parcursul derularii acestuia, dar nu înainte de a anunta acest fapt în mod public, pe blog (prin comentariu), printr-un comentariu la videoclip, sau pe pagina oficiala Facebook.

Câstigatorul va fi desemnaț printr-un mecanism de selectie pe site-ul random.org si se va aduce la cunostinta rezultatul concursului în momentul extragerii, la data de 19.10.2020.
Va fi mentionat printr-un comentariu in videoclip  si astfel va fi notificat si pe YouTube.
Acesta este obligat sa verifice in 48 de ore primirea mesajului si sa raspunda cu datele personale si cele de livrare, pe adresa de email viorel@blogrulote.ro.
Premiul va fi trimis prin firma de curierat, numai la adresa de pe teritoriul României, taxele fiind suportate de catre BlogRulote.
butelie gas termen expirare sticker blogrulote

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *